Hyvää joulua!

Hyvää joulua ja suuret kiitokset kaikille blogimme lukijoille sekä rakennusprojektissamme mukana olleille!

Vuoden 2016 jälkimmäinen puolisko on ollut erittäin mielenkiintoinen ja antoisa. Onneksi en joudu käyttämään esimerkiksi sanoja haastava tai stressaava. Projekti on kulkenut eteenpäin vauhdilla ilman suurempia töyssyjä. Kiitos siitä kuuluu jokaiselle, joka on kantanut kortensa ketoon taloamme koskien.

Uuteen vuoteen lähdetään suurin odotuksin, sillä heti alkuvuonna tammi-helmikuussa talo valmistuu ja pääsemme muuttopuuhiin. Saa nähdä pyörivätkö silloin sanat haastava ja stressaava mielessä. Ehkä osittain, mutta koko perheemme on jo muuttamassa uuteen kotiin niin suurella innolla, että kyllä tässä yksi muutto vielä hoidetaan!

Hyvää joulua 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s