Kalustetoimitus

Tuli jälleen tehtyä kaatopaikkakeikka ja vaikka roskaa vietiin työmaalta pois yhden pakettiauton verran, työmaa muistuttaa tällä hetkellä jonkunlaista sokkeloa tai labyrinttia. Tavaraa on paljon! Kalustekuorma saapui tällä viikolla, saa nähdä alkaako asennuskin lähiaikoina. Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Tällä viikolla alkoi myös yllättäen listoitus. Tämä olisi alustavasti ollut ehkä tammi-helmikuun hommia, mutta listoittajilla oli pari tyhjää päivää kalenterissa, joten tulivat sitten meille hommiin. Ei haittaa yhtään.

Nyt näyttää siltä, että ollaan hieman aikataulua edellä. Nyt seurataan vielä lattian kuivumista ja toivotaan, että loppusuora sujuu muutenkin ilman yllätyshaasteita. Ei sitä tiedä vaikka muuttopäivä koittaisi hieman ennustettua aiemmin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olohuone vai varasto?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Takkaa odoteltiin jo oikealla paikalle, mutta niin se vaan seisoo keskellä olohuonetta edelleen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olohuoneen ikkunoita ympäröi jo listat. Samalla suojamuovit oli otettu pois ja näkymä kirkastui.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Listoitusta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s