Ruskeat kipsilevyt piiloon!

on

Kittausta ja tasoitusta. Kieltämättä yksi ärsyttävin työvaihe taloa rakennettaessa. Onneksi emme tee tätä hommaa tällä kertaa itse!

Seinät on nyt tasoitettu ja osittain hiottu. Toivottavasti ensi viikolla näemme jo oikeaa väriä seinissä. Maalipurkit suorastaan huutavat lattialla ja odottavat pääsevänsä seinille meitä piristämään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olohuone
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Keittiö
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kodinhoitohuone
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Työhuone
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vanhempien makuuhuone
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tytön huone
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olohuone

 

Maalaustöitä odotellessa pääsimme myös itse telan varteen kun varaston seinät piti maalata. Talosopimuksen mukaan varaston seinät jäävät levypinnalle, joka olisi sellaisenaankin ollut ihan riittävän siisti vaihtoehto. Päätimme kuitenkin maalata katon ja seinät valkoisella maalilla. Mitään tasoitustöitä emme tehneet, koska varastoon tulee paljon hyllyjä seinille. Näin ollen vaatimustaso maalipinnalle ei ole läheskään niin korkea kuin sisätiloissa. Valkoinen väri kuitenkin suurentaa ja avartaa varastoa, jonka koko on n. 8m2.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Maalausurakka alkamassa
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Yksi seinä vielä maalaamatta.

Nyt ollaan tosiaan jo joulukuun puolella. Emme ole missään vaiheessa edes haaveilleet muuttavamme jouluksi uuteen kotiin. Joulukuuta on tullut kuitenkin odotettua paljon, koska oli odotettavissa, että joulukuussa ollaan jo aivan loppusuoralla. Kaikki päätökset ja lisävalinnat on lyöty lukkoon, saunan lauteet nyt viimeisimpänä. Ei auta muuta kuin nauttia joulukuusta ja talvesta. Tammikuun puolella alkaa sitten jo kiireet kun pitää aloittaa muuttoon valmistautuminen ja tehdä paljon hankintoja uuteen kotiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s