Ulkoporeallas löysi paikkansa

on

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Tätä hetkeä oli odotettu ja vihdoin ulkoporeallas ”lensi” omalle paikalleen. Alunperin kaikki oli suunniteltu niin, että terassi rakennetaan altaan ympärille. Aikataulutus ei kuitenkaan toiminut, vaan terassi tehtiin ensin ja allas saapui tontille muutama viikko sen jälkeen kun terassi oli jo valmis. Allasvalmistaja Novitekin tilausjono oli ilmeisesti niin pitkä, että alustava toimitusaika venähti.

250kg painava Novitek Ounas saatiin paikoilleen nosturin avulla vaivattomasti. Terassi näyttää nyt todella kivalta kun tyhjä aukko on täytetty. Kyllähän tuota muuttoa odottaa taas entistä enemmän!

Täytyy tässä yhteydessä vielä kiittää Mikko Virtasta Virtasenkauppa.fi :stä. Allastoimittajan valinta oli lopulta hyvin helppoa, koska palvelu oli ensiluokkaista alusta asti. Tuotehan oli sinänsä meille täysin vieras, joten sen hankintaa piti miettiä huolella. Kysyttävää oli todella paljon asennusta, käyttöä sekä monia muita yksityiskohtia koskien. Saimme tyhjentävät vastaukset kaikkiin kysymyksiin ja altaan paikan valmistelu oli näiden ohjeiden pohjalta selkeää

Porealtaasta tulee varmasti kirjoiteltua vielä myöhemmin lisää. Itseäni kiinnosti etukäteen erityisesti sähkönkulutus. Tarkoitus on kerätä hieman kulutusdataa kunhan allas saadaan käyttöön ja jakaa kulutuslukemia blogissamme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s