Vauhdilla eteenpäin

on

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myönnettäköön, että kun seitsemän vuotta sitten tehtiin edellisen talomme pohjia, niin vauhti oli varsin verkkainen. Ehkä siksi tuntuu, että kaikki sujuu nyt todella nopeasti.

Kotimestareiden kaivinkone Ollikaisen Juhan ohjastamana on ollut tontilla n. 3 päivää ja nyt ollaan jo siinä tilanteessa, että alamme odottamaan perustusten tekoa. Perustava pääsee aloittamaan työt tontilla näillä näkymin juhannuksen jälkeen.

Eilen päästiin itsekin edes vähän työn makuun kun siirsimme tontille jääneet koivuklapit lavoille säilytykseen. Sahauspalvelun Janne jätti osan kaadetuista koivuista tontille ja teki niistä paikan päällä klapit. Meille jäi niiden siirtäminen lavoille, jossa ne saavat kuivua rauhassa. Muuttokin tosin taitaa tulla liian nopeasti klapiparkojen kuivumisaikaa ajatellen..

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s