Nyt riehutaan!

on

Talossamme riehutaan kahdesta syystä. Ensimmäinen on se, että tänään pidetty muuttotarkastus meni läpi muutamalla huomautuksella. Toinen riehunnan syy löytyy tyttömme huoneesta.

Muuttotunnelmista kerron varmasti lisää reilun viikon päästä, jolloin varsinainen muutto tapahtuu. Sitä ennen on ehkä pakko ottaa ainakin ensilöylyt ja ehkä jopa ensikylvyt. Jos vaan muuttokiireiltä ja pakkailuilta ehditään..

Tyttömme huoneesta ei vielä löydy huonekaluja, mutta ehkä ne tärkeimmät kuitenkin jo löytyvät eli puolapuut ja voimistelurenkaat. Tilasimme riehuntatarvikkeet Suomen Voimistelutuotteesta jo hyvissä ajoin. Näin saimme myös tarkat ohjeet siihen, minkälaiset vahvistukset seiniin ja kattoon tarvitaan, jotta riehuminen olisi mahdollisimman turvallista. Palvelu oli ensiluokkaista ja ohjeet tarkat. Siitä huolimatta allekirjoittanut onnnistui sähläämään puolapuiden mitat väärin timpureille. 210cm:n korkeudessa oleva seinään kiinnitettävä taustalevy muuttui omissa muistiinpanoissani 201cm:ksi ja näin ollen seinässä oleva vahvistus oli n. 10cm liian alhaalla. Tästä selvittiin onneksi Voimistelutuotteen ohjeiden avulla. Kiinnitin puolapuut valkoiseksi maalatuilla kulmaraudoilla puurakenteisiin ja taustalevyn kipsilevyseinään paremmilla kipsilevyankkureilla. Lopputulos on onneksi tukeva ja sellainen, johon oman lapsensa uskaltaa päästää kiipeilemään.

Kyllä näistä riehuntatarvikkeista on ollut jo viikon aikana paljon iloa. Sohvalla kiipeily ja hyppely on jäänyt lähemmälle, vaikkei olekaan kokonaan poistunut. Parkouria harrastava 5-vuotias tyttömme kiipeilee milloin missäkin, joten onhan tämä luksusta kun omasta huoneesta löytyy ensiapua kovimpaan kiipeilykuumeeseen. Ei voi kuin suositella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s