Runkovaihe käynnissä

on

Odotus on palkittu ja tontillamme on näkyvissä jo jotain taloa muistuttavaa. Runkovaihe käynnistyi tällä viikolla ja kävimme katsomassa tilannetta timpureiden oltua hommissa tontilla pari päivää.

Jotenkin olin siinä uskossa, ettei tontilla ole vielä mitään ihmeellistä nähtävää, mutta toisin kävi. Kotimestareiden mukavat ja ammattitaitoiset timpurit, Vilenin veljekset, olivat jo kovassa vauhdissa ja taidettiin koko perhe ihmetellä suu auki näkemäämme. Seuraavalla viikolla pitäisi sitten olla jo kattoa pään päällä.

Työmaa näytti muutenkin varsin erilaiselta kun koko talopaketti oli saapunut. Puutavaraa ja villaa oli isot kasat, mutta siitä ne vähitellen katoavat talomme syövereihin.

Nyt on kyllä tosi mukavat fiilikset. Rakentaminen etenee lomien jälkeen taas kovaa vauhtia. Kun alustavaa aikataulua katselee eteenpäin niin yhden kuukaudenkin aikana tapahtuu paljon asioita. Kuutisen kuukautta kun jaksetaan odotella, niin päästään jo muuttopuuhiin. Lähiviikkoina lyödään vielä lopullisesti lukkoon sisustusmateriaalit, kalusteet ja sähkösuunnitelma. On tämä hurjaa touhua!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

*************

Ja muutama lisäkuva, jotka on otettu pari työpäivää myöhemmin edellisistä. Etenee, etenee 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s