Saanko luvan?

on

Tänään lähti lupahakemus rakennusvalvontaan.

Tavoite oli saada hakemus sisään toukokuun puolivälissä, joten siitä ei myöhästytty kuin muutama päivä. Toiveena on saada rakennuslupa kesäkuun alkuun mennessä, joten hieman kiire voi tulla, mutta katsotaan miten käy. Jos lupa saadaan kesäkuun alussa, niin siinä tapauksessa myös varsinainen rakentaminen käynnistyy saman kuukauden aikana.

Lupakuvat saatiin hiottua Kotimestareiden yhteistyökumppanin Arkkitehtuuritoimisto Sintonen-Rahunen-Karjalainen Oy:n kanssa. Meidän talomme kuvat piirsi Taina Karjalainen ja lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä. Kotimestarit Oy:n etuna muihin talotoimittajiin verrattuna oli se, että he antoivat meille mahdollisuuden päästä arkkitehdin kanssa saman pöydän ääreen hiomaan talosuunnitelmaa. Tämän ansiosta tuntuu, että lopputulos on omannäköinen ja yksilöllinen. Juuri sellainen talo, jonka haluamme eikä mikään perus-valmistalo, vaikka valmistalo onkin!

9.5PAS-C-page-001

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s