Rakentamisen huonoin puoli

on

Ainakin meidän tapauksessa rakennusprojektin käynnistäminen tarkoittaa samalla myös muuttoa väliaikaiseen asuntoon. Edessä on melkoinen jumppa isommasta pienempään asuntoon ja sitten taas takaisin isompaan, vaikkakin pienempään kuin alunperin. Hyvää harjoitusta kuitenkin.

Muuttotouhut ottavat koville koko perheelle. Samaan aikaan tuntuu myös hurjalta, että ensi vuoden alkupuoliskolla sama rumba on taas edessä. Tosin uskon vahvasti, että fiilikset ovat silloin melko erilaiset kuin tätä muuttoa tehdessä.

Pitää pysyä positiivisena ja ottaa ilo irti tästäkin muutosta ja elämänmuutoksesta. Ensimmäistä kertaa tulee asusteltua keskustassa ja Lahden oman ylpeyden, sataman, läheisyydessä. Pitkästä aikaa myös kerrostaloelämää edessä, tyttärellemme täysin uusi kokemus. Toivottavasti kesästä tulee hieno, mielenkiintoinen siitä tulee ainakin!File 7.5.2016 21.57.31

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s