Pieniä hankintoja

on

Viime aikoina on tullut selattua mahdollisesti koko internet läpi ja hankittua paljon uutta kohta valmistuvaan taloomme. Kun muutimme vanhasta 150m2 talostamme tähän väliaikaiseen 70m2 vuokra-asuntoon, oli pakko luopua tavaroista. Ja olihan tässä koko projektin tarkoituksenakin pärjätä pienemmällä tavaramäärällä ja sitä kautta pienemmällä neliömäärällä.

Kohta pitäisi tehdä iso tilaus Ikeaan, jossa ostoskoriin menee ainakin sohva, divaani, työpöytä, työtuoleja, kampauspöytä, vaatekaappeja, lamppuja, verhoja yms.

Parin viime viikon aikana on tullut ostettua ruokapöydän jalat, lamppuja, kangasta, sohvapöytä, lipasto eteiseen ja paljon pikkutavaraa.

Alla muutamia kuvia, jotka antavat samalla ehkä pientä osviittaa sisustuksesta. Tarkoituksena on yhdistellä vanhaa ja uutta. Väreinä on harmaata ja muita vaaleita maanläheisiä sävyjä kuten uusimmista talokuvista näkeekin. Seinien tehosteväreinä käytettyjä vaaleanpunaista ja mintunvihreää/turkoosia tuodaan myös muihin tiloihin. Myös mustaa tulee pieniä ripauksia ainakin joihinkin tiloihin ja samoin puuta.

Kamalassa ostovimmassa sitä tulee ostettua kaikenlaista. Saa nähdä onko lopputuloksena sekametelisoppa vai jotain hieman hallitumpaa ja hillitympää.

Puuta:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kodinhoitohuoneeseen tilattiin Englannista 4kpl vinoja puisia käsintehtyjä vaatekoukkuja (Factory Twenty One)
poydat
Puuta on mukana myös sohvapöydässä sekä eteisen lipastossa (Tvilum Delta)
aneta_carpatica.jpg
Työhuoneen valaisin (Aneta Carpatica)

 

Väriä ja vanhaa:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Makuuhuoneeseen oli hakusessa joku kiva vanha tuoli. Paikallisesta Fasetista löytyi tähän ratkaisu.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tuo mintunvihreä tuoli sinetöi lopulta myös makuuhuoneen muut ratkaisut. Ikean valkoisiin vaatekaappeihin mintunvihreät nuppivetimet (Anne Black, Domdom.fi) sekä sängynpäädyn uusi kangas (Eurokangas.fi)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tuulikaappiin tilattiin väriläiskäksi vaatekoukkuja Englannista.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Meillä oli valmiina hankittu yksi virkattu matto, mutta halusimme lisää. Huuto.netin kautta löytyi sitten mattoja ja muutakin. Kertun Kotoilu -blogisti myi mahtavia käsitöitään Huuto.netissä ja häneltä tuli tilattua virkattuja koreja, mattoja ja tämä wc-paperikori. 

 

Mielenkiintoista lopulta nähdä nämäkin tavarat omilla paikoillaan. Jotkut ostokset on tullut tehtyä todella impulsiivisesti, joten katsotaan miten kaikki ostokset suunnitelluille paikoilleen sopivat.

2 Comments Lisää omasi

  1. hanna8mari sanoo:

    Hyvältä näyttää. Kiva nähdä miltä tavarat näyttävät paikoillaan.

    Liked by 1 henkilö

    1. Teemu P sanoo:

      Kiitos 🙂 Muutaman viikon kun jaksaa vielä odottaa niin sitten näkee. Jännittävää!

      Tykkää

Jätä kommentti