360-kuvat

on

Huh. Yli kuusi kuukautta on vierähtänyt edellisestä postauksesta.

Näköjään pieni turnausväsymys on iskenyt kun hirveää edistystä ei ole tapahtunut enää talon eikä blogin suhteen. Työlistalla on edelleen talon maalaus ja pihatyöt. Maalaus on saatu ainakin alkuun ja pihasuunnitelmakin on olemassa. ”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty”. Kiva sanonta, mutta ei oikein tunnu siltä. Toivotaan, että pimeneviin iltoihin saadaan vielä energiapiikki ja edellä mainitut työt edistyisivät edes hiukan.

Linkin takaa löytyy talostamme jo toukokuussa otetut 360-kuvat, jossa pääsee paremmin hahmottamaan tiloja ja pyörittelemään näkymää ympäri taloa. Tämä linkkikin piti laittaa blogiin jo aiemmin, mutta unohtui..

 

https://rawian.info/kotimestarit/230517pas/

 

2 Comments Lisää omasi

  1. Susanna sanoo:

    Onpas kivat kuvat ja kiva päästä tarkastelemaan 360 kuvia niin hahmottaa tosiaan paremmin! Kiitoksia mukavista lukukokemuksista blogisi parissa! meillä projekti vasta alkutekijöissään

    Tykkää

    1. Teemu P sanoo:

      Kiitoksia paljon! Tsemppiä sinne alkutaipaleelle ja koko projektille. Jotenkin sitä kaipaa tuota alkuvaihetta. Vaikka paljon oli stressiäkin ilmassa niin joka viikko sai jännittää jotain uutta vaihetta työmaalla. Kyllä siitä kannattaa nauttia!

      Tykkää

Jätä kommentti